Klaus o Magnus jaktsida

Klaus o Magnus jaktsida

Bilder och kommentarer

om våra hundar, jakter och annat som kan ha med jakt att göra :-)

Solens upp och nerg

Album

Album 2

Viltrecept

Anslagstavlan

Viltolycka.se

Vildsvinsgalt

JaktbytenSkapad av kp fre, juli 20, 2012 08:26:08

Ja då var det tid för lite vildsvinsvak igen, jag satt en kväll vid betorna och titta på en del vilt men grisarna var andra sidan och vinden låg fel så det gick inte att smyga sig på dem utan att man hade blivit röjd av djuren som var ute och betade. Satt på en annan mark i gårkväll på chans liksom och det lönade sig då en 75kg galt kom och ställde sig med bredsidan till under åtelbelysningen. Snabbt upp med bössan och pang, som vanligt försvann grisen så det var bara att åka hem och hämta hundarna. Släppte på Bamse på skottplatsen och han undersökte noga innan han bestämde sig för att följa försiktigt in i det 2m höga ogräset som var rätt ogenomträngligt men med en del gångar i det så gick det jo bra men väldigt försiktig var han, han kommer ihåg från den gångna hösten med en hel del attacker som han fick utstå. Väl framme vid grisen så ville han bara käka upp den :)

Passade på att släppa Sissie med en runda så hon också fick lite kul för det är ju snart dags med släpp på grisar så de får jo ha lite försmak :)

  • Kommentarer(3)

Fill in only if you are not real

Följande XHTML-taggar är tillåtna: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS-mallar och Javascript är inte tillåtna.
Skapad av vildsvinsjakt.org sön, augusti 19, 2012 16:35:51

Grattis!

Skapad av André tis, juli 31, 2012 20:31:57

Grattis Klaus! var ute och tittade igår då två bockar gjorde upp om geten en trevlig föreställning kom även två stora hjortar precis under tornet men dem stannar nog inte kvar till september;-)

Skapad av Majsan, Lindsjö taxar fre, juli 20, 2012 20:53:18

Grattis! Bra att hitta den och hundarna fick träna lite.